Első Pesti Lézerközpont - Lézeres szemműtétek a legjobb áron

Rólunk - Lézeres szemműtétek a legjobb áron

Legjobb ár
Célunk a legkedvezőbb árak nyújtása, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljanak a lézeres szemműtétek.

Személyre szabott lézerkezelések
Az egyéni fénytörési hibákat is figyelembe véve hullámfront optimalizált, személyre szabott kezeléseket nyújtunk.

Csúcstechnológiás Carl Zeiss és Alcon Allegretto Wavelight lézerek
Csúcstechnológiás látásjavító lézerekkel végezzük a fénytörési hibák megszüntetését. A lézerek mindössze néhány másodperc alatt eltüntetik mind a dioptriákat, mind a cylindereket /szemtengelyferdülést/, és a másodrendű fénytörési hibákat is.

Dr. Molnár Szilvia refraktív sebészTöbb ezer lézerkezelés tapasztalata
A külföldi tapasztalatokkal is rendelkező szakembereink rendszeresen részt vesznek az országos és nemzetközi lézerszemészeti kongresszusokon. Dr. Molnár Szilvia refraktív sebészünk több mint 10 éve végez látásjavító lézerkezeléseket.

"Eddigi pályafutásom alatt több ezer sikeres szemműtétet végeztem. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy örömöt jelent visszaadni az éles látás semmihez sem hasonlítható élményét."

Garancia
A látásjavító lézerkezelések ma már rutinműtétnek számítanak. A kétórás alkalmassági vizsgálat során előre pontosan kiszámítható a látásjavulás várható mértéke. Csak a szervezet előre nem meghatározható, egyéni ellenreakciója okozhat a vártnál rosszabb eredményt, például 1 Dioptria visszatérését. Ez olyan ritka, hogy 100-ból 1 esetben fordul csak elő. Ilyen esetben vállaljuk egy ingyenes lézerkezelés elvégzését, és a megmaradt dioptriát is eltüntetjük.

Életre szóló éles látás
A lézeres szemműtét eredménye végleges, életre szóló éles látást nyújt. Többé nem kell szemüvegre és kontaktlencsére költeni.

Dobja el szemüvegét, kontaktlencséjét!
Szeretnénk minél szélesebb körben elérhetővé tenni a lézeres szemműtéteket, hogy minél többen megszabadulhassanak a segédeszközöktől. Lásson ön is szabad szemmel, élesen!

Ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkezem!